Σχετικά με εμάς

Η photosprint.gr είναι ένα φωτογραφικό πρακτορείο με σκοπό την κάλυψη επίκαιρων αθλητικών και κοινωνικών γεγονότων καθώς και τη φωτογράφηση εμπορικών και διαφημιστικών δραστηριοτήτων. Όλοι οι κλάδοι του αθλητισμού και της κοινωνίας βρίσκουν την ‘φωτογραφική τους θέση’ στην ιστοσελίδα μας, με ένα ‘κλικ’ και πάντα με την άριστη ποιότητα. Η photosprint.gr και το δίκτυο συνεργατών της καλύπτει γεγονότα εντός Ελλάδος, με την κύρια δραστηριότητα της να εντοπίζεται στην περιφέρεια Θεσσαλίας όπου βρίσκεται και η έδρα μας.

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της photosprint.gr είναι το έμψυχο δυναμικό της. Πλαισιώνεται από πεπειραμένους φωτογράφους τόσο στον χώρο του αθλητικού ρεπορτάζ, όσο και στο χώρο της καλλιτεχνικής φωτογραφίας, αλλά και στον τομέα φωτογραφήσεων εκδηλώσεων (αθλητικών, κοινωνικών, κ.α.), πάντα σε εγρήγορση για να απαθανατίσουν οποιαδήποτε στιγμή, έχοντας καταφέρει πάντα ένα άψογο αισθητικό αποτέλεσμα.

Ρεπορτάζ:

Η photosprint.gr αναλαμβάνει φωτορεπορτάζ για θέματα αθλητικού, αλλά και γενικού ενδιαφέροντος που αφορούν στη σύγχρονη ζωή. Οι φωτογραφίες του ρεπορτάζ διατίθενται μεμονωμένα αλλά και ως πλήρες θέμα, για γενική ή αποκλειστική δημοσίευση. Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται σε εφημερίδες, περιοδικά, website και γενικά ΜΜΕ, που αναζητούν πρωτότυπο υλικό καθώς τα θέματα συνεχώς ανανεώνονται.

Διαφήμιση:

Είναι γνωστό ότι ο κόσμος της διαφήμισης στηρίζεται στην εικόνα. Η ‘ψυχή’ και η ‘προσωπικότητα’ του προϊόντος είναι αυτή που, τελικά, θα ‘μιλήσει’ στον καταναλωτή και θα ορίσει την επιτυχία του μέσα σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά. Στην photosprint.gr γνωρίζουμε πολύ καλά την τέχνη να δημιουργούμε οπτικά ερεθίσματα, ικανά να προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο την ‘προσωπικότητα’ του κάθε προϊόντος. Στο τμήμα διαφημιστικής φωτογραφίας είμαστε απόλυτα εξοικειωμένοι με τις ιδιαίτερες ανάγκες της επικοινωνίας και δημιουργούμε εικόνες συμβατές με τον ‘μαγικό κόσμο’ του κάθε πελάτη μας.

Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται στο δικτυακό τόπο περιλαμβάνουν δείγματα από δουλειές της photosprint.gr καθώς και επιλογή φωτογραφιών που διατίθενται για πώληση.

Download:

Η photosprint.gr σας δίνει την δυνατότητα (ιδιώτες και επαγγελματίες) να επιλέξετε εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά τις φωτογραφίες που σας ενδιαφέρουν με όπλο σας την ξεκάθαρη αρχειοθέτηση των θεμάτων σε συνδυασμό με ένα απλοποιημένο σύστημα εύκολης αναζήτησης. Επιλέξτε για ιδιωτική χρήση διάσταση (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) προσθέστε τις φωτογραφίες σας στο καλάθι, πληρώστε, κατεβάστε τα αρχεία εκτύπωσης που διαλέξατε στον υπολογιστή σας.

Η αποστολή των φωτογραφιών από το website, θα θεωρήσουμε ότι οι φωτογραφίες που σας αποστείλαμε παραλήφθηκαν σε καλή και εύχρηστη κατάσταση, εκτός αν μας ενημερώσετε άλλως μέσα σε δύο εργάσιμες μέρες .

 
 

Μέγεθος φωτογραφίας:

 

Ιδιωτική χρήση

ΜΕΓΕΘΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ

ΑΞΙΑ

Μικρό

667px * 1000px

13 * 19 cm

2,50€

Μεσαίο

1333px * 2000px

15 * 23 cm

4,00€

Μεγάλο

2000px * 3000px

20 * 30 cm

6,00€

 

 

Επαγγελματική χρήση

ΤΥΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΑΞΙΑ

Δημοσίευση

2000px * 3000px

-

25,00€

Διαφήμιση

Κατόπιν Παραγγελίας

-

Κατόπιν Συμφωνίας

 

Η ελάχιστη χρέωση είναι 6 ευρώ.

Για μεγαλύτερες διαστάσεις, είτε για ιδιωτική χρήση, είτε για επαγγελματική, επικοινωνήστε μαζί μας στο email: info@photosprint.gr

Οι αξία των φωτογραφιών για μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς και για διαφημιστική χρήση καθορίζεται κατόπιν συμφωνίας με την photosprint.gr.

Επίσης η photosprint.gr έχει την δυνατότητα της ΄΄μακράς διάρκειας΄΄ συνεργασίας με άλλα φωτογραφικά πρακτορεία, εφημερίδες, περιοδικά, website και γενικά ΜΜΕ, όπου η αξία, το μέγεθος και οι ποσότητες των φωτογραφιών, γίνεται κατόπιν συμφωνίας και η πληρωμή ανά μήνα ή ανά θέμα.

 
 

Photosprint.gr
ΛΑΡΙΣΑ
, ΕΛΛΑΔΑ
Greece

Επικοινωνία